La serra la Noguera -la Serreta- s’estén al llarg del marge esquerre del Noguera Ribagorçana al seu pas pel terme de Corbins. A banda d’un entorn natural privilegiat, hi trobareu un traçat de sendes i trialeres per practicar la BTT i el trailrunning a diversos nivells. En total hi ha més de 15km de recorregut degudament preparats, senyalitzats que reben un manteniment constant per part de l’Associació Esportiva “La Serreta de Corbins”.


El desnivell de la Serreta és de poc més de 40m, però gràcies al traçat sinuós s’aprofita cada metre per garantir la fluïdesa recorrent les més de 10 trialeres de baixada que hi trobareu. També hi ha 3 sendes específiques de pujada, i trams d’enllaç entremig de la massa forestal.


Podreu accedir al traçat des de la part alta del poble, i també des del parc del riu. Tot i haver-hi trams amb diferent nivell de dificultat, ell traçat requereix tenir un nivell mínim de destresa sobre la bicicleta de muntanya. És obligatori l’ús del casc i seguir les indicacions de seguretat.

Podeu obtenir tracks detallats consultant el perfil “La Serreta de Corbins” a Wikiloc: Wikiloc de la Serreta

Categoria: Paisatge /Turisme actiu

Municipi: Corbins

Dates de realització: Tot l’any

Activitat familiar: No

Activitat dog-friendly: sí

Activitat accessible: sí

Cost: gratuïta