L’Església de Corbins no és molt antiga, ja que data de l’any 1736. És així perquè durant la guerra dels Segadors fou enderrocada l’antiga església junt amb part de la Comanda Templera.
 
Per bastir la nova, es diu que es van fer servir alguns carreus que havien format part de les parets del “castell” (Comanda Templera). Per això ara tenim una església del segle XVIII d’estil neoclàssic.

La façana és senzilla sense ornaments, tot i que la porta principal està decorada amb dues columnes que suporten  un timpà, damunt del qual hi ha una capelleta amb una imatge de Sant Jaume.

El campanar de 30 mts. d’alçada és de base quadrada i bon escaire i la distribució interior és de creu llatina. Al lateral dret de l’Altar Major i en una petita capella es guarda una relíquia de Santa Quitèria (patrona del poble)  que s’aconseguí mitjançant la gestió que es va dur a terme amb el Vaticà l’any 1994.

Adossada de l’església es troba l’abadia, l’antiga residencia del rector, que avui ja no s’utilitza com a tal i per això s’ha convertit en el Centre Cívic Esteve Escoll,  que pot acollir diverses activitats lúdiques.