Valoració cardiològica en medicina de l'esport. Mort sobtada. Prevenció i riscos

Organitza: La Mutualitat Catalana de Futbolistes. Col·labora: Delegació de la Federació Catalana de Futbol de Lleida i l'Ajuntament de Corbins

09/02/2018

Divendres 16 de febrer a les 20 hores a la Sala Coliseum, la xerrada: "Valoració cardiològica en medicina de l’esport. Mort sobtada. Prevenció i riscos".

La Mutualitat Catalana de Futbolistes, amb la estreta col·laboració de la Delegació de la Federació Catalana de Futbol de Lleida i l’Ajuntament de Corbins, ha organitzat aquesta conferència.

Serà de la mà dels prestigiosos cardiòlegs Dr. Enric Serra Grima i Dr. Francesc Carreras Costa. El Dr. Serra Grima, ha estat durant 20 anys cardiòleg del FC Barcelona, i de la Federació Catalana i Espanyola de Tennis, ex-director de la Secció de Proves d’Esforç de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i actualment és el coordinador assistencial de la Fundació Cors Units. Per altra banda, el Dr. Carreras Costa, és Doctor en Medicina de la UAB, Director de la Unitat d'Imatge Cardíaca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, membre del CIBERCV-ISCII expert en ecocardiografia i tècniques d’imatge cardíaca avançada.

Els dos especialistes en cardiologia parlaran sobre la valoració de l’aptitud esportiva bàsica, i la utilitat de les exploracions tècniques complementàries en els casos dubtosos. A continuació, els participants s’establirà un torn de preguntes als cardiòlegs.