Sessió de cuina organitzada pel GAL Noguera - Segrià Nord

01/08/2025

Molt contents de formar part del projecte Gustum, que té com a objectiu enfortir el sistema alimentari de petita escala i el teixit socioeconòmic de les zones rurals. 

El Consorci GAL Noguera Segrià Nord va organitzar dues sessions de cuina en directe. Una d’elles a Corbins i es va adreçar principalment a les associacions locals, al sector de la restauració i a diverses empreses del municipi.

L’activitat va ser conduïda pel xef Enric Millà, propietari del restaurant El Dien de Vallfogona de Balaguer, que va posar en valor diversos productes locals com el Formatge de Clua, el vi Lagravera o Lo Pernil de Ponent, entre molts altres.

A més, va compartir tècniques culinàries amb els assistents i va oferir degustacions de les receptes elaborades.

Aquesta acció també contribueix a la promoció de la marca Gust de #Lleida, una iniciativa recent de la Diputació de Lleida per posar en relleu el patrimoni agroalimentari i gastronòmic de les terres lleidatanes. Tot plegat, aprofitant la distinció que ostenta Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia.

L’activitat s’emmarca dins del projecte Gustum, finançada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i pel Ministerio d’Agricultura, Pesca i Alimentación.