Resultats votacions a Pubilles i Hereus

16/03/2020

Bon dia a tothom,
 
Malauradament per la situació que ens trobem, i totes i tots coneixeu, ahir diumenge no vam poder fer l’acte per donar a conèixer els resultats del pubillatge tant infantil com d’adults. 
 
Era el 3r any que ho fèiem en aquest acte dedicat al pubillatge per donar la rellevància de les figures de Pubilles, Dames, Hereus i Cabalers. 
 
Tot i que no ens agradi fer-ho d’aquesta forma, ens veiem obligats a donar els resultats a les famílies que en formaran part de forma telefònica perquè tinguin el temps suficient per aconseguir el vestuari i poder estar llestos, si tot va bé, per iniciar la Festa Major de Santa Quitèria. 
 
En aquesta edició, encara teníem més ganes de fer-ho de forma presencial, ja que us proposem novetats al respecte.
 
Ens hem trobat amb la situació que de les quatre modalitats a concurs; tres d’elles, Pubilles grans, Hereus infantils i Pubilles infantils, hi havia quatre persones que participaven per cada categoria.
 
Com que aquest ajuntament aposta per la cultura popular i per mantenir i promocionar aquestes figures culturals, creiem que ningú podia quedar a fora, i menys havent la coincidència que sols es quedaria una persona exclosa de la representació per cada una d’aquestes categories.
 
Coincidint que sols quedaria una persona sense poder formar part de la representació de Dames d’honor, damiselles i cabalers, per agrair els que han volgut participar a poder optar a formar part del pubillatge a Corbins, hem cregut oportú incloure a tothom al Pubillatge.
 
Sabem que és la primera ocasió que es realitza d’aquesta forma, que si hagués tingut més participació, haguéssim mantingut les tres persones per categoria, però no veiem gens oportú, que tenint ganes de representar la població, donar continuitat en aquesta tradició del nostre país, no trobem encertat que per sols una persona quedi sense la seva participació, quan la seva inscripció al concurs, ens ajuda a promoure la cultura catalana, fer poble i en definitiva, fer país. 
 
Per aquest motiu, hem cregut convenient no deixar exclòs aquesta quarta persona de cada categoria, i així agrair a tothom poder mantenir el pubillatge a Corbins. I per conseqüència, també veiem innecessari donar les puntuacions concretes de cada persona participant.
 
I ara, passem a donar els resultats.
 
Comencem amb els Hereus infantils
 
Hereu 2020: Adrià Font Farreny
1r Cabaler: Roger Camats Trujillo
2n Cabaler: Hugo Sánchez Esquinas
3r Cabaler: Àngel Biel Serna Gutierrez 
 
Pubilla Infantil 2020: Loreto Moncasi Escoda
1era Dama Infantil: Guiomar Rodríguez Solans
2na Dama Infantil: Abril Aguilà Egozcue
3era Dama Infantil: Ares Da Silva Canalejo
 
Pel que fa als Hereus i Pubilles grans, recordar-vos que el seu càrrec té una durada de dos anys, i que aquest any tocava nova elecció de tots ells i totes elles. 
 
Hereu adult 2020 i 2021: Aaron Del Rio Gené
 
Pubilla 2020 i 2021: Alba Cabiscol Solans
1era Dama d’honor 2020 i 2021: Alba Rovira Guillamet
2na Dama d’honor 2020 i 2021: Joana Vidal Prunera
3ra Dama d’honor 2021: Suoady Llovet Moraño
 
 
Felicitar-vos a totes i a tots, agrair-vos la vostra participació i estem convençuts que representareu molt bé la població de Corbins!
 
Abans d’acabar, agrair a totes les persones que ho han representat fins al dia d’avui, felicitar-vos per la gran tasca que heu fet i esperem que us sentiu orgullosos i orgulloses de poder haver representat el nostre poble durant tot aquest temps.