Programa de Festa Major 2020

15/05/2020

Avui trobareu a la vostra bústia el programa de Festa Major 2020. Aquest any la celebrarem de manera diferent, hem preparat  una Festa Major alternativa, però tot i així plena d'il·lusió.

Hem intentat adaptar els actes per què aquests dies de Festa Major es respiri festivitat, us animem a engalanar els balcons, per omplir els carrers d'alegria i color. 
Us recordem, que TOTS els actes són ONLINE o des dels nostres BALCONS. NO són presencials.

Desitgem que gaudiu de cada una de les activitats que us proposem, a través de les xarxes socials, de l'aplicació de l'Ajuntament, dels altaveus del poble o des dels vostres balcons.

Es beneirà el pastís i es repartirà per totes les cases de la vila, des dels balcons veurem passar Santa Quitèria. També veurem passar el concert musical "El show de Sonsonite" o els castells de focs de fi de festa.

A les xarxes i a l'aplicació de l'Ajuntament hi trobarem diverses activitats, com el "prepegó" de Festa Major, la lectura de poemes, contacontes, el teatre "La mongetera màgica", l'entrevista dels nens de 4t a l'alcalde, un joc online, vídeo muntatge de diferents activitats, esquetx teatral...

I pels altaveus sentirem la salutació del Sr. Alcalde, la música de l'orquestra Tropikana, les sardanes, un sorteig en directe...

Voldríem que tot plegat, ens fes reviure la nostra festivitat... i no permetrem, que res ens prengui la nostra Festa Major! 


Us desitgem que passeu una Molt bona Festa Major de Santa Quitèria 2020!