El Festival Marges no s’atura malgrat la pluja i es consolida amb el nou format

03/09/2023

La iniciativa concentra les seves propostes musicals en un dia i aplega més de 300 persones

 

El Festival Marges ha tancat la seva quarta edició amb un canvi d’ubicació degut a les condicions climatològiques. Enguany, la iniciativa ha concentrat els tres concerts en un sol dia, amb més de 300 assistents, al pavelló poliesportiu,consolidant-se, un any més, com una de les propostes culturals d’alt nivell de Ponent.

 

El certamen ha arrencat amb el concert de Kris Tena, qui ha presentat el seu primer àlbum Game Girl. Seguidament, el públic ha gaudit de la proposta de Guatatiboa, un duo format per Jessica Abu i Dj Ganjal Loopa, qui amb els seus ritmes de funk i soul, s’han combinat amb les food trucks presents, un altre dels elements clau del festival. A partir de les 23.30 h, i amb el públic totalment implicat, ha estat el torn de la banda llatina Compota de Manana i el seu estil transgressor però alhora divertit.

 

Des de l’organització del festival, es mostren satisfets d’aquest format que permet aplegar diversos artistes de gèneres musicals diferents en una sola jornada, connectant l’essència dels inicis de Marges amb sonoritats més mogudes i acostar als  veïns i veïnes del poble, com cada edició, una proposta musical de gran talent. Així mateix, ressalten que malgrat el canvi d’ubicació per la pluja, el pavelló també ha lluït com ho fa cada any la platgeta del riu, fent del lloc un espai únic, gràcies al caliu de tota la gent que s’hi ha aplegat i, també, gràcies a totes les persones que han facilitat que Marges no s’aturés tot i el mal temps.  

 

Per la seva part, l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha destacat l’aposta de municipis com Corbins per oferir alternatives culturals “d’alt nivell i originals, que ens situen definitivament en el circuit de festivals del territori”. En aquest sentit, Verdú ressalta que aquest tipus d’iniciatives cada cop “són més presents al conjunt del municipalisme. Des de la música, l’art, la gastronomia, el turisme o el patrimoni històric i natural, està sent un moment clau i estem veient els resultats de la feina ben feta de moltes persones”. Per això, l’alcalde considera que el festival Marges “tornarà amb noves idees i ens dona força per dur a terme altres iniciatives tant a Corbins com creant sinergies amb altres municipis”.

Fotos de bluecollectors.