Corbins reprèn amb èxit de públic i recaptació solidària la segona caminada contra el càncer

L’activitat es va aturar el 2020 per la covid-19 i enguany l’onada de solidaritat ha superat les expectatives

27/09/2021

Corbins va reprendre la Caminada Popular contra el Càncer, que el 2020 va haver de suspendre’s per les restriccions de la covid-19. La segona edició d’aquesta iniciativa, organitzada per AECC Lleida, amb la col·laboració de l’ajuntament i l’associació de Dones de Corbins, va comptar amb la participació de 150 persones. Gràcies a les inscripcions, donacions i venda de marxandatge, es va aconseguir recaptar 885€, “un èxit que ha superat les nostres expectatives, per la incertesa que hi havia pel que fa a la participació de gent”, ha assenyalat el regidor d’esports, Jordi Camats.

La caminada va tenir un recorregut de 6 quilòmetres que va arrencar a les 10h des del parc del Riu de Corbins, passant per diferents entorns naturals de la zona fins a arribar al camí de l’Aiguabarreig Noguera Ribagorçana/Segre.

Camats ha destacat la implicació de tots els corbinencs i corbinenques i gent de la comarca “tant per la caminada com els voluntaris que han preparat les bosses de benvinguda, entrepans i la logística de la caminada”. Alhora, el regidor ha fet extensiu l’agraïment a la recaptació aconseguida “perquè el càncer, malgrat passar a un segon pla per la pandèmia, segueix molt present i tots els esforços són necessaris, des de la ciutadania fins a les administracions, per vèncer la malaltia”.

Després de l’èxit assolit, l’Ajuntament de Corbins ja ha confirmat una tercera edició de la marxa, que anirà en paral·lel a altres activitats solidàries per fer front a altres malalties o urgències socials.