Corbins busca alumnes de pràctiques per a la secretaria d'intervenció

Ho fa en el marc del programa Odisseu, enfocat en la inserció laboral dels joves en zones rurals

29/03/2022

L'ajuntament de Corbins ha endegat el procés de selecció d'alumnat per dur a terme pràctiques en les oficines consistorials. Ho fa en el marc del programa Odisseu, que té com a objectiu el retorn i a l'inserció laboral dels joves les zones rurals. Així, l'ajuntament sol·licita la incorporació d'un alumne/a en pràctiques per fer 300 hores de feina remunerada d'adjunt a secretaria d'intervenció. Les sol·licituds es poden presentar fins al pròxim 21 d'abril. L'horari de les oficines és de 8 del matí a 14.30h.

En la descripció de les tasques i funcions a realitzar per l'alumnat, el consistori especifica que l'estudiant donarà suport a la secretària intervenció, confeccionant i tramitant expedients de licitació, convocatòries de personal, reclamacions patrimonials, comptabilització de factures, i totes aquelles tasques que puguin anar sorgint en el dia a dia. Es formarà a l'estudiant en l'ús del gestor d'expedients electrònic així com se l'instruirà per tal que pugui executar les tasques designades de forma adient.

Per l'alcalde de Corbins, Jordi Verdú, aquesta és una "gran oportunitat d'aprenentatge per l'alumnat. En totes les experiències que hem tingut a l'ajuntament, el nostre nivell de satisfacció és molt alt, per la preparació i coneixements que tenen els alumnes". En aquest sentit, Verdú ha posat en valor el programa Odisseu, ja que "posa en el mapa del circuit de pràctiques acadèmiques municipis com el nostre, amb més necessitats de personal i que en treu profit del període de pràctiques d'aquests alumnes, retornant-los amb més coneixements i oferint-los una oportunitat d'ampliar el seu currículum".

 

Per emplenar la sol·licitud i més informació, cal visitar la web https://www.odisseujove.cat/ofertes-de-practiques/

Sobre el projecte Odisseu

El projecte ODISSEU està impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) i la Direcció General de Joventut del Departament d'Afers Socials i Famílies, a partir d'una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya, amb la col·laboració dels Grups d'Acció Local Leader de Catalunya i la xarxa de professionals de joventut.