Connexions mòbils més veloces i una millor cobertura arriben a Corbins amb els desplegaments 4G i 5G

29/09/2023

Les operadores de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange, han anunciat que durant les pròximes setmanes realitzaran, a Corbins, el procés d'implantació dels serveis de telefonia mòbil de nova generació, 4G i 5G, sobre les bandes de 800 i 700 MHz, respectivament, la qual cosa permetrà al veinatge de Corbins gaudir de connexions mòbils d'alta velocitat amb una millor cobertura a l'interior dels edificis i una major extensió geogràfica.

Aquestes xarxes arriben per millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió, vídeo i música sota demanda, així com desenes de nous serveis que veuran la llum els propers anys per aprofitar el gran potencial de la tecnologia.

La prestació dels serveis mòbils en aquestes bandes de freqüència pot comportar l'aparició de determinades afectacions a la recepció del senyal de TDT dels usuaris de la seva localitat, ja que s'utilitzaven anteriorment per al servei de televisió.
Per resoldre aquestes afectacions, en cas d'arribar a produir-se, els operadors mòbils han confiat en la nostra empresa, Llega700, per resoldre qualsevol tipus d'afectació que es pugui produir a qualsevol persona usuària de TDT i en qualsevol punt del territori nacional que es vegi afectat per aquest motiu.

Amb aquesta finalitat, s'ha habilitat un telèfon d'atenció gratuït al qual poden recórrer totes les persones usuàries que necessitin sol·licitar l'actuació a les seves instal·lacions per solucionar les afectacions i, així, es pugui restablir el servei TDT amb total normalitat.

A aquest efecte, us informem que el número d'atenció gratuït per a la ciutadania és el següent: 900 833 999

I la pàgina web amb toda la información és: www.llega700.es

Un cop iniciada la prestació del servei, en aquest número de telèfon s'atendrà qualsevol sol·licitud de solució d'afectació que presentin el veinatge.

Després de la notificació de l'afectació, personal tècnic qualificat es desplaçarà on s'hagi detectat l'afectació i procedirà a fer les tasques de condicionament necessàries per solucionar-la. Tot això sense cap cost.