Zona d'arbres al pati de l’escola Sol i Ixent

15/01/2022

Conscienciar als més petits de casa amb el medi ambient és la clau perquè el dia de demà vetllin pel nostre planeta. 

I els nen@s ho saben molt bé. Per això ahir van gaudir plantant els 7 arbres al pati de l’Escola Sol Ixent.

Amb aquesta iniciativa també aconseguim un espai més inclusiu per a tothom. Al ser zona de pas, evitem que només es jugui a futbol i es pugui fer altres activitats. Per tant, som una escola del segle XXI: per a tot@s.

El regidor d’Educació Èric Berga, ha assenyalat que aquesta iniciativa té com a objectiu “redistribuir els espais de joc perquè siguin variats, segurs i còmodes per als infants”. Després de les obres d'adequació necessàries que s'han dut a terme durant aquest període de vacances escolars d'hivern, la brigada municipal ha comptat amb la col·laboració dels infants de l'escola per plantar els set arbres de gènere morera que “proporcionaran noves zones d'ombra amb l'arribada de la calor, i que serviran per replantejar l'espai com a zona de joc”, ha destacat Berga.

En aquest sentit, el regidor d’educació ha assenyalat les sinergies entre les famílies de la comissió del pati, l’equip docent i l’Ajuntament “per desenvolupar un espai escolar propi del segle XXI: amable, inclusiu i respectuós amb el medi”. Amb tot, aquesta primavera es continuarà treballant en el disseny i construcció de nous equipaments i espais a l’equipament

El passat mes de juliol de 2021 vam adherir-nos al projecte Educació360, amb la idea “d'impulsar una perspectiva més global de l'educació en l’àmbit municipal i l’impuls de la transformació del projecte pati és una de les idees clau d'aquest projecte que aplega nombroses administracions públiques d'arreu del país”, ha conclòs l’Èric.