Yolanda Romero pren possessió de l’acta de regidora de l’Ajuntament

27/01/2022

Yolanda Romero pren possessió de l’acta de regidora de l’Ajuntament. Substitueix a Tony Torrelles, que deixa el càrrec per motius personals.

La renúncia de Tony Torrelles, per motius personals, a la seva acta de regidora de l’Ajuntament de Corbins, ha obert les portes del ple a Yolanda Romero, que ocupava el número 7 de la llista de Corbins Actiu a les darreres eleccions municipals.

Durant la sessió del ple extraordinari dut a terme aquest dimecres, Torrelles s’acomiadava del càrrec després de més de dos anys al capdavant de les regidories de cultura, salut i benestar social. En un emotiu acte, l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha agraït a l’exregidorala seva tasca “que ha aconseguit tirar endavant moltes iniciatives culturals malgrat la crisi de la covid-19. Una feina incansable que s’ha reflectit també en l’àmbit social, tan necessitat de la gestió municipal pels més desfavorits”.

I del comiat de Torrelles s’ha passat a la benvinguda de Yolanda Romero, qui ha jurat l’acta de regidora de Corbins. Romero, nascuda a Balaguer, però que fa 15 anys que viu a Corbins, ha assenyalat que la seva predecessora “deixa el llistó molt alt” i que en aquesta nova etapa pretén posar el focus “en donar veu al teixit associatiu del municipi, des de la gent gran fins als més joves”. La nova regidora encara aquesta etapa “amb ganes de treballar en equip i seguir amb la bona feina i transparència que està demostrant l’Ajuntament”.