Tot a punt per a l'obertura de les piscines!

Els usuaris podran gaudir d'activitats dirigides i diferents abonaments

12/06/2023

Les piscines municipals de Corbins obren les portes aquest divendres dia 16. Durant els mesos de tancament, l'ajuntament ha dut a terme diverses millores integrals a l'equipament. Una de les més significatives ha estat el canvi de la sorra dels pous, evitant així el filtratge de l'aigua. A més, s'han fet feines de manteniment a les bombes d'aigua, renovat el mobiliari, així com  pintat el recinte.

Una altra de les novetats d'enguany és el canvi d'empresa de socorrisme que, a més, incorpora en l'equip de socorristes a un jove del municipi. També el servei de restauració ha patit canvis, ja que retorna la gestió a càrrec de veïns del poble. Ambdós processos de licitació es van fer a la primavera.

L'alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha assenyalat que el consistori ha posat molts esforços perquè les piscines tinguessin aquesta "profunda rentada de cara, que s'uneix ja a uns equipaments moderns com l'elevador per a persones d'avançada edat, mobilitat reduïda o amb alguna discapacitat". Verdú considera que l'obertura de les piscines "incorpora un element social més al dia a dia del poble i serà un punt de retrobament i de celebració, com el sopar de Sant Joan, Sant Jaume, patró de Corbins i Sant Bartomeu, que la dediquem als infants amb jocs i activitats dins i fora de les piscines".

L'horari d'obertura pel dia 16 serà a les 16h, coincidint també amb la celebració del final del curs escolar i la festa programada amb activitats aquàtiques per l’AMPA del centre educatiu Sol Ixent. A partir del 17 de juny fins al 3 de setembre, de 12h a 20h. Del 4 al 8 de setembre, de 16h a 20h i del 9 al 11 de setembre, de 12h a 20h. A més, per celebrar l'inici de temporada, l'entrada serà gratuïta els dies 16, 17 i 18 de juny.


A banda de les mateixes piscines, els usuaris podran gaudir d'un ventall d'activitats aquàtiques dirigides per a tots els públics així com dels tradicionals abonaments i preus especials en funció de l'edat. Tota la informació i compra d'abonaments es pot fer a través de la web consistorial o bé anant a les oficines.