Som el PRIMER MUNICIPI DE CATALUNYA en guanyar el Premi “Per Mil anys més” de la plataforma “Vine a viure al poble”

15/11/2023

Avui ha estat un dia històric!

Ens hem convertit en el PRIMER MUNICIPI DE CATALUNYA en guanyar el Premi “Per Mil anys més” de la plataforma “Vine a viure al poble”.

El premi està dotat en 20.000€ que utilitzarem per fer tractament definitiu per a eliminar les humitats estructurals de la Sala Coliseum!

El reconeixement s’ha fet en el marc de l’acte que ja incorporat 36 municipis de la Noguera i Segrià nord a aquesta plataforma i en concret a aquesta campanya, que busca atreure nova població als entorns rurals, així com impulsar-los econòmicament i ajudar al manteniment i a la rehabilitació dels seus edificis.

L’alcalde de Corbins, Jordi Verdú ha assenyalat que “gràcies a aquesta ajuda millorem un espai cultural molt important per a tots els col·lectius del municipi, que completa l’oferta d’equipaments públics”.

El creador d'aquesta plataforma, Ramón Pradera, que porta 3 anys en funcionament i compta amb més de 400 pobles, va explicar que “és el moment de donar visibilitat als pobles, que la gent de la ciutat entengui que un projecte personal o professional es pot desenvolupar amb totes les garanties d'èxit en aquests meravellosos llocs, al que cal sumar l'excel·lent qualitat de vida de la qual es gaudeix i de l'important estalvi econòmic enfront d'una ciutat que trobaran aquí”.

La plataforma a més ofereix a tots els veïns i empreses de la comarca la possibilitat de publicar anuncis gratuïts d'habitatge, treballs o traspassos que tenen àmplia difusió. Cal destacar també la formació en línia gratuïta que ofereix perquè els usuaris trobin teletreballs, així com el seu marketpla per a donar difusió als productes i serveis de cada poble.

Això és un premi per a totes i tots!