Qüestionari de l’impacte de la COVID-19 al teixit econòmic i productiu. Patronat de Promoció Econòmica. Diputació de Lleida

10/08/2020

Us fem arribar un enllaç a un qüestionari que pretén quantificar i qualificar l’impacte que la crisis de la COVID-19 està tenint en el teixit econòmic i productiu de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran.

Qüestionari impacte COVID-19 al teixit empresarial i productiu

Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida en col·laboració amb el Departament d’Administració d’Empreses de la Universitat de Lleida.

La vostra participació és clau per tal que les dades recollides mostrin l’impacte específic a nivell territorial i sectorial d’aquesta crisi i facilitin la presa de decisions de les nostres institucions.

Per això, des de l’Ajuntament us demanem si podeu dedicar 5 minuts del vostre temps a contestar l’enquesta,  ja que la vostra aportació és summament important per a l'èxit i posada en valor d'aquest anàlisi.

Totes les dades que indiqueu seran tractades sota la condició del més estricte anonimat i de forma agregada.

Per últim, donat que no som l’única entitat col·laborant amb la difusió d’aquesta enquesta, dir-vos que si ja l’haguéssiu contestat, no ho torneu a fer.

Agraïm la vostra col·laboració.