Programació Festa de la Poma 2020

25/09/2020

El primer cap de setmana d'octubre celebrarem La Festa de la Poma, aquest any serà diferent per la situació actual que ens trobem. Us presentem  els actes que hem organitzat amb la màxima il·lusió.

Per obrir la Festa, el divendres a les 18:00h gaudirem al pavelló poliesportiu de l'espectacle infantil La Gallina dels ous d'or de la companyia Zum-Zum Teatre, una història pensada pels petits de Corbins que ens parla de la riquesa, la pobresa i l'avarícia. Continuarem a les 21:00h del vespre a la Sala Coliseum, on hi haurà la proclamació solemne de les Pubilles, Dames, Hereus i Cabalers. Recordeu que pels dos actes cal fer inscripció.

El dissabte a les 11:00h a la Plaça de la Sardana, s'entregaran les cintes acreditatives de la Festa de les cassoles a dos membres de cada colla. A continuació farem la cercavila des dels balcons amb la xaranga Mai Toquem bé. Espereu-la als vostres balcons!

El diumenge a les 11:00h del matí farem l'homenatge a la gent gran, amb l'entrega de les Plaques commemoratives als seus domicilis i per finalitzar la Festa de la poma el diumenge a les 20:00h gaudirem del concert Pop Piano Quartet integrat per violí, viola, violoncel de la mà de la corbinenca Ònia Tomàs i piano, ofereix un repertori de cançons d'artistes i grups coneguts dins del pop,  adaptant hits de Lady Gaga, Police, Queen, Ed Sheeran, Michael Jackson, Metallica, John Legend, ... un programa original per a fer gaudir de la música de cambra a tots els públics. Recordeu que pels dos actes cal fer inscripció.
Els actes són gratuïts però cal fer inscripció a secretaria@corbins.cat o al 973190117

Des de l'Ajuntament us desitgem molt Bona Festa de la Poma!