Divendres 8, últim dia per votar els pressupostos participatius 2022

29/06/2022

L'Ajuntament de Corbins recorda ha endegat aquesta setmana una nova edició, la tercera, dels pressupostos participatius, perquè els veïns i veïnes del municipi puguin escollir on s'invertiran els 50.000€ de part del romanent de tresoreria a partir de les tres propostes presentades per l'Ajuntament de Corbins, a partir de consultes amb el teixit social, recollint propostes d'altres anys i analitzant l'estat d'alguns equipaments.


Aquestes tres propostes per l'any 2022 són: la millora dels parcs infantils de Corbins (parc de la sardana, parc de les Sitges i el que hi ha situat al parc del riu); la construcció d'una pista de pàdel i finalment, la millora de les instal·lacions de bombeig, cloració i connexions de les piscines municipals.


Així, els veïns i veïnes de Corbins, majors de 16 anys, poden participar-hi amb el seu DNI i una única votació, fins divendres 8 de juliol. Per fer-ho, el consistori ha habilitat un portal web que s'ha enviat a tot el veïnat per fer efectiu el seu vot. La proposta amb més nombre de vots serà la que s'acabarà duent a terme.


L'alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha animat a la ciutadania a participar i fer ús "d'aquesta eina d'empoderament perquè són els veïns i veïnes de la vila les que millor poden conèixer determinades necessitats per al seu gaudi o millora del dia a dia". Per això, Verdú considera que una alta participació "serà un clar reflex d'allò que vol la gent i per l'Ajuntament és un orgull abordar nous projectes sorgits d'aquesta iniciativa popular".


En aquest sentit, Verdú ha assenyalat que l'anterior projecte escollit, la pavimentació dels carrers del centre de Corbins, encara està pendent, arran de l'important augment del preu del cost de les matèries, per la guerra d'Ucraïna, que ha provocat que la licitació hagi quedat deserta. Tot i això, l'alcalde confia en poder dur a terme la intervenció a finals d'any o principis del vinent.

A continuació trobareu l'enllaç per poder fer la votació:

Clica i vota!