Obrim el procés de selecció d’agutzil

02/04/2024

IMPORTANT!

Obrim el procés de selecció d'agutzil.

L’ajuntament també crearà una borsa de treball per l’equip de brigada

L’Ajuntament de Corbins ha obert el procés de selecció d’agutzil per a mitja jornada, per fer un contracte de relleu, davant la sol·licitud de jubilació parcial d’un treballador amb contracte laboral temporal, fins al primer trimestre de l’any 2025. El procés selectiu es farà mitjançant el sistema de concurs-oposició i des del consistori han anunciat que el contracte podrà ampliar-se a jornada completa un cop es jubili l’actual peó de brigada.

Les funcions de l’agutzil seran el manteniment dels espais municipals com carreteres, vies, camins, carrers, places, jardins. Vigilar, supervisar i realitzar el manteniment de les instal·lacions municipals que li siguin assignades. Dur a terme funcions vinculades a la construcció, reparació i manteniment d’obres, vies públiques, edificis i equipaments municipals, neteja, muntatge, trasllats, emmagatzematge, senyalització, arranjaments, entre d’altres.

Altrament, es podrà crear una borsa de treball per a l’equip de brigada per a futures substitucions. El període d’inscripció finalitzarà aquest pròxim 5 d’abril. Per qualsevol dubte, els i les apsirants poden trucar a les oficines de l’ajuntament

Es poden consultar les bases i fer les inscripcions a la web de l’ajuntament o bé en el següent enllaç:

Bases i inscripció