Noves mesures de salut pública per a la contenció de la Covid19 i BAN d'alcaldia per tal de contribuir a la convivència ciutadana i l'ordre públic .

17/07/2020

Us adjuntem les noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la Covid19 per a TOTS els municipis del Segrià que no estan afectats per les restriccions del Baix Segrià.

Els municipis del Segrià afectats per les noves mesures són: els Alamús, Albatàrrec, Alcanó, Alcoletge, Alfarràs, Alfés, Alguaire, Almacelles, Almatret, Almenar, Alpicat, Artesa de Lleida, Aspa, Benavent de Segrià, Corbins, Gimenells i el pla de la Font, Llardecans, Massalcoreig, Maials, Montoliu de Lleida, la Portella, Puigverd de Lleida, Rosselló, Sarroca de Lleida, Sudanell, Sunyer, Torrebesses, TorreferreraTorreserona, Vilanova del Segrià i Vilanova de la Barca. També afecten a la comarca de la Noguera i l'àrea metropolitana de Barcelona.

També trobareu adjunt el BAN d'alcaldia amb les mesures oportunes per tal de contribuir a la convivència ciutadana i l'ordre públic durant la temporada de recollida de la fruita.