Nou sistema de votació per les Pubilles i Hereus 2018

06/02/2018

Nou sistema de votació per les Pubilles i Hereus 2018!
Teniu fins el dijous 15 de febrer per fer la vostra votació

Entra al següent enllaç per poder votar!
https://corbins.happyopinion.com/

Dins del procés de participació primer entra per poder adquirir el vostre codi de votació. Després d'entrar les vostres dades, imprescindible DNI/NIE i telèfon mòbil, rebràs un codi en un missatge de l'ajuntament de Corbins al teu mòbil per poder fer la votació. 
Amb aquest codi, que serà la teva contrasenya, podreu entrar i escollir les tres persones per categoria que vulgueu i s'enviarà de forma anònima la vostra votació.

Si teniu dificultat per poder fer la votació des de casa del vostre terminal, també podeu fer-ho presencialment al punt d'opinió de l'oficina de l'Ajuntament, amb el suport del personal de l'administració.

L’Ajuntament informa, referent a les votacions de Pubilles i Hereus 2018, que fins  dijous dia 15 de febrer es poden efectuar les votacions corresponents a les següents categories: Pubilla i Dames, Pubilleta i Damisel·les Infantils i Hereu i Cavalers Infantils.

Han quedat anul·lades les votacions de la categoria d’Hereu i Cavalers adults. Així, a partir del dia 16 de febrer i fins el dia 23, caldrà realitzar de nou les votacions per elegir els representants d’aquesta categoria.

Un cop efectuat l’escrutini final de les votacions es faran públics els resultats.

Si encara no has votat, entra i participa!

https://corbins.happyopinion.com/