L’Ajuntament de Corbins treu a concurs la gestió del bar de les piscines

La licitació té una durada de dos anys i es poden presentar les sol·licituds fins el 25 de maig

27/04/2021

L’Ajuntament de Corbins ha tret a concurs la gestió del bar-restaurant de les piscines municipals, ubicat al mateix recinte de l’equipament. Les sol·licituds es poden presentar fins al pròxim 25 de maig i l’obertura de pliques es farà l’endemà. El contracte  té una durada de dos anys i un cost mensual de 150€ durant el període d’obertura, que es preveu que aquest 2021 sigui del 18 de juny fins al 12 de setembre.

Per l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, la posada en marxa del bar de les piscines suposa “un dels elements de cohesió social més importants durant l’estiu, igual que les mateixes piscines”. Malgrat la pandèmia, per l’alcalde de Corbins “els indicadors per aquest estiu, amb un major nombre de vacunats, les mesures de control i esforços duts a terme per la ciutadania, ens donaran un respir per gaudir amb seguretat d’ambdós serveis”.

Jordi Verdú ha afegit que, més enllà de la gestió del bar, un dels compromisos que s’adquireixen són “la programació d’activitats per a tots els públics o la celebració de festes com Sant Joan, si les directrius del PROCICAT ho permeten”.

Per qualsevol dubte o si necessiteu un cop de mà, podeu trucar o visitar le soficines de l'ajuntament.

Si presenteu les sol·licituds, l’ajuntament ha habilitat diferents enllaços, a més, haureu d'emplenar els següents arxius: 6. Arxiu electrònic A.doc 7. Arxiu electrònic B.doc 

En aquest podeu trobar els plecs.
https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=80487545&lawType=

Per presentar-s’hi s’ha de tenir certificat digital, seguidament s’ha de clicar a "presentació telemàtica d’ofertes", després ens portarà al següent link:
https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_sobre/AppJava/views/telematica/oferta/presentar_oferta.xhtml?idExpedient=80487473&set-locale=ca_ES