L’Ajuntament de Corbins incorpora una nova secretària-interventora

L’anterior secretari deixa el càrrec per jubilació després de 41 anys al servei de la Vila

11/03/2021

L’Ajuntament de Corbins ha incorporat aquesta setmana la nova secretària-interventora, després de dur a terme el passat gener l’examen d’accés a la plaça. La prova va comptar amb 18 aspirants, 7 dels quals van aprovar i finalment es va tenir en compte la millor nota.

El fins ara secretari, Josep Lluís Prat, deixa el càrrec per jubilació després de 41 anys al servei del consistori. Serà substituït per Íngrid Magrí, de Balaguer i amb una llarga experiència en l’administració. En aquest sentit, l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha destacat que la nova responsable d’aquesta àrea “ha demostrat la seva vàlua en el món dels micropobles, la qual cosa dóna una perspectiva nova al càrrec, ja que la gestió d’aquests municipis es basa a rendibilitzar i aprofitar el màxim els recursos”.

Verdú ha tingut paraules d’agraïment al secretari sortint “per l’aprenentatge que el nostre equip de govern ha rebut, i l’esforç per reduir el deute en aquests darrers dos anys. La seva figura ha estat imprescindible per consolidar els nous vents de Corbins i bona part del que és el municipi ha estat gràcies a ell”.