L'Ajuntament de Corbins incorpora tres nous treballadors

- El consistori finalitza el procés d’estabilització de sis treballadors

02/11/2023

L'Ajuntament de Corbins ha incorporat tres nous treballadors per l'equip de brigada i secretaria. En el cas del manteniment, són dues persones vingudes de la línia ACOL programa Treball i Formació del SOC. Es tracta d'una subvenció d'un any cofinançada en un 50% pel Fons Social Europeu que té com a objectiu oferir projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones migrades en circumstàncies excepcionals d'arrelament social. 

L'altra incorporació prové de l'Escola del Treball de Lleida i farà la seva formació de pràctiques a la secció de secretaria de les oficines del consistori.


L'alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha assenyalat que les incorporacions del SOC ofereixen una oportunitat a treballadors migrants que "socialment estan integrats en el dia a dia del poble i apreciem el seu compromís per aprendre l'idioma i cultura i voler establir un projecte de vida". Per això, Verdú posa en valor programes de treball i formació subvencionats que "donen eines a consistoris petits i alhora amplien el planter de personal de brigada, que té una influència directa en el dia a dia del veïnat". L'alcalde també ha afirmat l'aposta de Corbins per ser un referent per alumnes de cicles formatius i universitat, ja que "l'aprenentatge a un municipi com el nostre no es limita a oficines, sinó que coneixen el funcionament de l'administració, el tracte humà i funcions que van més enllà del que aprenen a les seves respectives formacions".


Jordi Verdú ha volgut agrair el treball i bonhomia als tres treballadors que provenien dels plans d'ocupació del Consell Comarcal i que finalitzen el seu vincle amb l'ajuntament aquest mes de novembre.


Altrament, l'ajuntament ha conclòs el procés d’estabilització de sis treballadors interins. Tres d’aquests, ara seran funcionàries.