L’Ajuntament de Corbins examina als candidats a secretaria-intervenció

La prova ha comptat amb 18 aspirants, 7 dels quals han aprovat. El mes de març prendrà possessió del càrrec

26/01/2021

L’Ajuntament de Corbins ha dut a terme aquest matí l’examen d’accés a la plaça de secretaria-intervenció del consistori, que per jubilació, queda lliure a partir del març. Prèviament a aquesta prova, hi havia hagut una part de mèrits d’estudis i experiència d’aquests candidats.

La prova, realitzada a la sala 1 d’octubre, ha comptat amb 18 aspirants que s’ajustaven al perfil demanat pel consistori per desenvolupar el càrrec. L’examen constava de 40 preguntes i ha estat tipus test, amb preguntes relacionades dins l’àmbit de l’Urbanisme, secretaria, intervenció i procediment administratiu.

Un cop realitzada la prova, un tribunal extern ha procedit a la seva correcció i 7 dels 18 aspirants han aconseguit aprovar. Com que no hi ha hagut cap empat, la plaça de secretari s’assignarà a l’aprovat amb millor nota, que prendrà possessió a partir del mes de març.

L’alcalde de la Vila, Jordi Verdú, ha manifestat la seva satisfacció per l’alt nivell de candidats que hi ha hagut, “amb una alta qualificació acadèmica i experiència, la qual cosa indica el nivell formatiu amb el qual compta la nostra societat”. Així mateix, Verdú ha assenyalat la importància d’aquest càrrec “pel desenvolupament de les polítiques que al cap i la fi han d’impulsar el nostre municipi en els pròxims anys”.