La Diputació de Lleida subvenciona la gestió d'allotjaments per a treballadors temporers

18/07/2018

 

La Diputació de Lleida, mitjançant l’Àrea d’Assistència i Cooperació Municipal, ha subvencionat, un any més a les entitats locals,  la gestió d’allotjaments per a treballadors temporers de les campanyes agràries.

Aquest programa es realitza en col·laboració  amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)  a Lleida i permet a les administracions públiques l’adscripció de persones en atur, perceptores de prestació o de subsidi per desocupació, a un treball temporal.

El SOC, mitjançant la coordinació de les oficines municipals i els allotjaments municipals, aconsegueix un contacte directe amb els ajuntaments implicats, les organitzacions empresarials i els agents socials en la campanya que ajuda a la dissuasió de pràctiques il·legals i permet facilitar la contractació de mà d’obra necessària per a la campanya de la fruita.

Els col·laboradors socials que estan al capdavant dels centres d’allotjament de treballadors temporers realitzen les feines relacionades amb la gestió del centre i la mediació social.