La 3a edició de “Marges” arrenca amb l’encant de la platgeta de Corbins i el flamenc i jazz de Libérica

L’organització es mostra satisfeta de consolidar el certamen i amb l’èxit de l’acollida

15/08/2022

La platgeta de Corbins, enmig de l’entorn natural del municipi del Segrià, ha acollit aquest diumenge a la nit l’inici de la tercera edició del festival de música “Marges”, nascut el 2020 per donar suport a la cultura, que patia les restriccions de la pandèmia.

Amb un èxit d’assistents que confirma l’acceptació de l’esdeveniment, el primer concert ha estat a càrrec de Libérica, qui ha presentat el seu primer treball Arrels (Segell Microscopi, 2021), un projecte que busca punts en comú entre la cançó tradicional catalana i el flamenc utilitzant el jazz lliure com a vehicle conductor.

La direcció artística del festival ha destacat que el “Marges” està plenament consolidat “com una proposta singular al territori que uneix natura i música  i que, havent superat la pandèmia, ens ha permès més flexibilitat, sense perdre l’essència de tenir un certamen intimista i de proximitat.

En aquest sentit, la regidora de cultura, Yolanda Romero, ha assenyalat que l’esdeveniment pretén “descentralitzar la cultura i apropar-la a municipis com Corbins, perquè siguin un pol d’atracció no només per veïns del poble, sinó de tot el territori”.

El Festival Marges continuarà els propers diumenges d’agost amb Irene & François i, seguidament,  Eva Fernández. Tots els concerts són gratuïts amb aforament limitat. Les entrades es poden reservar des de la web de l’ajuntament: www.corbins.cat

Fotografies de Bluecollectors.