Joan Talarn: “Invertir als municipis rurals és apostar per l’equilibri territorial i lluitar contra el despoblament”

Corbins rep la visita del President de la Diputació

23/03/2022

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat Corbins aquest dimarts, on ha pogut observar algunes de les inversions dutes a terme i les quals han estat subvencionades, en part, amb plans i subvencions provinents de la Diputació de Lleida. Alhora, també ha compartit amb els regidors i regidores, els diferents reptes territorials, que s'han d'assumir plegats per assolir-los amb èxit. Tot plegat, amb el municipalisme com a eix vertebrador d'una societat més justa i amable, que tingui en compte municipis com Corbins per al seu desenvolupament.

En aquest sentit, Talarn ha afirmat que “invertir als municipis petits és una aposta per l’equilibri territorial i la lluita contra el despoblament. Els pobles necessiten els ajuts de les administracions superiors per disposar d’equipaments i serveis que facin més accessible, rendible i viable la vida als municipis”.

En l’itinerari de la visita juntament amb l’alcalde, Jordi Verdú, i regidores i regidors, han visitat la llar d’infants i l’escola del municipi. Talarn ha destacat que Corbins és un clar exemple de municipi al servei de la ciutadania “que més enllà de treballar perquè tinguin els serveis necessaris, tenen també un objectiu clar a favor de les activitats culturals, socials i esportives. Una aposta important per aconseguir l’objectiu que busca tot ajuntament, esdevenir un projecte de vida per a tots els veïns i veïnes del poble”.

Podeu veure el vídeo de la visita en el següent enllaç: Vídeo visita de Joan Talarn