Incorporem un nou software a la pàgina web de l’ajuntament per poder realitzar tràmits

22/06/2022

Tenim novetats!

Incorporem un nou software a la pàgina web de l’ajuntament per poder realitzar tràmits com el pagament d’abonaments, tiquets, activitats de lleure pels infants, sopars popular, taxes, llicències…

De forma accessible i segura, el veïnat disposa així d'una eina més per poder gaudir de les propostes que s'organitzin al municipi. Així, la primera experiència ha estat amb l'adquisició dels abonaments per la temporada de piscines.

L'alcalde de Corbins, Jordi Verdú Paijà, ha valorat positivament la incorporació d'aquesta eina que "facilita a les famílies poder participar en el dia a dia del poble, des de la comoditat d'estar a casa, per exemple, ja que així no caldrà que comprin aquests tiquets a les oficines de l'ajuntament, tot i que el servei es mantindrà".

En aquest sentit, Verdú ha assenyalat que la plataforma està en un període de proves per optimitzar el servei, tot i que apunta que "les incidències han estat menors i el nivell de satisfacció del veïnat és molt alt, tal com demostra l'augment significatiu dels abonaments per les piscines que s'han fet a través d'aquesta eina".

Aquesta plataforma gestiona els pagaments, sense comissions, amb l'entitat bancària CaixaBank. D'aquesta manera, Verdú destaca la total "seguretat de les nostres dades a l'hora de fer el pagament quan s'activi el procés d'adquisició d'entrades o abonaments". En paral·lel, Verdú també ha posat en valor que, amb aquesta eina, l'ajuntament fa un pas més per ser" una institució àgil, propera i transparent, tal com hem demostrat amb altres processos com els pressupostos participatius o les enquestes de satisfacció per les Festes i activitats del poble".

A més, el suport permet informar-se de les diferents activitats, com preus, dia, hora i lloc, per estar al dia de les celebracions del municipi.

Des de l'empresa lleidatana que ha creat l'aplicatiu, USE-IT, el seu CEO, Àlex Surroca, posen en valor que corporacions com Corbins "posin a disposició del veïnat el nombre més gran d'eines per poder gaudir de les seves propostes, de forma senzilla i, sobretot, segura".