Èxit de la primera trobada de tractors antics de Ponent a Corbins

Una quarantena de vehicles van aplegar-se per fer una cercavila

03/10/2022

Corbins ha posat el punt final a una Festa de la Poma que tornava a la normalitat després de la pandèmia. Per enguany, l’ajuntament va programar la primera trobada de tractors antics de Ponent. Una iniciativa que van dur a terme amb la seva associació i alguns veïns del poble. Així, una quarantena de tractors antics van aplegar-se a la plaça de la Sardana del municipi, perquè el veïnat pogués veure’ls de prop. Seguidament, van arrencar una cercavila pels carrers del poble, per tornar, finalment, a la plaça, on el veïnat va continuar visitant l’exposició.

Un cop acabada la trobada, es va organitzar un dinar popular a la cooperativa fruitera, en agraïment a l’associació per portar els seus tractors. En aquest sentit, des del consistori destaquen l'èxit de la trobada “inesperat, per ser el primer cop”, ha assenyalat l’alcalde, Jordi Verdú.

Per això, continua Verdú, el consistori està convençut que “la segona edició d’aquesta trobada es durà a terme en la propera Festa de la Poma, ja que encaixa molt bé amb la naturalesa d’aquesta celebració, que representa la fi de la campanya de collita de fruita”.

Aquesta trobada, va coincidir amb l’esmorzar popular i la tirada de bitlles, amb el colofó final dels correfocs al vespre, que van posar fi a una Festa que va arrencar el dijous “com feia massa temps que no podíem celebrar”, ha conclòs l’alcalde Jordi Verdú.