Emotiu homenatge a la gent gran de Corbins

En el marc de les Festes de Sant Jaume

29/07/2023

Dimarts, en el marc de les Festes de Sant Jaume, vam tornar a acollir el tradicional homenatge a la gent gran de Corbins que compleix 80 anys així com la gent més veterana.

Us deixem un enllaç amb el vídeo emotiu de la celebració: https://youtu.be/fOB7K60QLaQ

I a continuació, el discurs de la regidora, Tere Capdevila:

“Familiars i amics presents , moooltes fotografies i vídeos i sentides paraules…com les de la nostra regidora, la Tere Capdevila, que estrenava càrrec i de qui us deixem el seu discurs⬇️

“Estimats i estimades veïns de Corbins
Avui faig la meva estrena com a regidora de l’ajuntament i per mi és honor que sigui en un acte tan entrenyabale com l’homenatge a la gent gran del poble.
Vivim temps convulsos on estem veient com algunes forces volen retrocedir en els drets assolits, l’estat del benestar i els valors basats en el respecte i la bonhomía. Tot plegat, es resumeix en destruir la memòria d’aquelles persones, dones i homes, que han lluitat per ser on som.
Persones com vosaltres, que heu viscut els anys més foscos de la nostra història recent i que amb molt d’esforç i amor heu pogut construir una societat millor, a més de les vostres respectives famílies.
Sou la gent gran en qui ens hem d’emmirallar per seguir progressant, aprendre dels errors i mantenir la cultura de l’esforç, del respecte per les tradicions i per la recerca del progrés en tots els àmbits.
Qualsevol homenatge es queda petit per posar en valor la importància d’escoltar i respectar la gent gran. Penso que mantenir el record del que ha suposat un avi o una àvia en la nostra vida, n’és un bon exemple i un exercici d’amor i memòria.
I en l’àmbit institucional també tenim el deure d’articular la nostra acció de govern al voltant de vosaltres. Establint sinergies amb el teixit associatiu, escolant-vos, fent polítiques que proteigexin els vostres drets, dinamitzant les activitats culturals, d’oci i recollint les vostres experiències perquè formin part de la nostra història i siguin un ensenyament pels nostres fills i filles.
Gràcies enormes a totes i tots vosaltres per fer de Corbins un gran poble i per tot l’amor que heu dedicat durant la vostra vida a tenir un poble cohesionat i pròper”