Els Pastorets Rock fan vibrar Corbins amb el seu tradicional concert de Nadal

Amb totes les mesures d'aforament, la Sala Coliseum va exhaurir entrades en una mostra més de l'aposta de Corbins per la cultura segura.

21/12/2020

La Sala Coliseum de Corbins va acollir aquest dissabte al vespre el tradicional concert de Nadal dels Pastorets Rock. L'equipament, condicionat per les mesures sanitàries i d'aforament, va penjar el cartell de "complet". I és que 250 persones (el 50% de la capacitat), van vibrar amb l'estil alegre i ple d'humor dels Pastorets Rocks.

Enguany, la companyia "Encara Farem Salat" no ha pogut comptar amb els seus tradicionals concerts a la Sala Cotton i del Cafè del Teatre. Per això, l'alcalde Corbins, Jordi Verdú, ha assenyalat "l'encert d'arrencar les Festes de Nadal amb els Pastorets Rock", ja que "era una oportunitat d'agrair-los-hi també la seva contribució a la cultura portant-los al municipi".

En aquest sentit, Verdú ha afegit que "el nostre vincle amb 'Encara Farem Salat' va més enllà, i estem molt agraïts del suport que hem rebut per part seva amb les nostres activitats culturals, com en l'organització del festival Marges".

Verdú ha assenyalat l'aposta de la Vila pel món cultural "molt afectat per la crisi de la covid-19". Una aposta que compta "amb el suport dels veïns i veïnes del poble, que empenyen perquè vetllem per oferir cultura segura, de qualitat i per a tots els públics"