El ple municipal aprova acollir-se a l’ampliació de 7 anys del període d’amortització del préstec amb el FFEELL

La mesura va ser publicada l’1 de juliol pel Ministeri d’Hisenda

23/07/2021

L'Ajuntament de Corbins, en ple celebrat aquest dijous es va aprovar per unanimitat modificar les condicions financeres i del període d’amortització del préstec amb el Fons de Finançament a Entitats Locals (FFEELL). Així, amb aquesta ampliació moratòria, que aprofita la mesura publicada l’1 de juliol pel Ministeri d’Hisenda “es redueix de forma significativa la càrrega financera al municipi, que amb la pandèmia ens ha impedit assolir els objectius de reducció de deute que sense el coronavirus, haguéssim aconseguit amb escreix”, ha afirmat l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú.

Altrament, el ple també ha donat el vistiplau per unanimitat a l’expedient de contractació d’obres del projecte de rehabilitació dels camins del terme municipal, una mesura “que beneficia sobretot al teixit empresarial i agrari de la zona”, ha assenyalat Verdú.

En clau social, la sessió plenària va aprovar l’adhesió a l’aliança Educació 360, la moció per la reparació i restitució de la memòria de les acusades de bruixeria –que registra casos al municipi- i una moció de suport al col·lectiu LGTBI.