Corbins tindrà una pista de pàdel després d’imposar-se aquesta proposta als pressupostos participatius

La construcció d’aquest equipament rep més del 46% dels vots del veïnat

13/07/2022

Corbins durà a terme la construcció d’una pista de pàdel, després que el veïnat del poble hagi escollit, per àmplia majoria, aquesta proposta en el marc dels pressupostos participatius, que al 2022 han celebrat la seva tercera edició.

El consistori ha donat a conèixer el resultat de la tercera edició dels seus pressupostos participatius, que van endegar el procés de votació al juny, finalitzant el passat 8 de juliol. Per l’edició d’enguany, la partida pressupostària va alçar-se fins als 50.000€, provinents d’una part del romanent de l’ajuntament.

Així, la pista de pàdel ha rebut més del 46% dels vots, que suposa 122 d’un total de 264 vots verificats i correctes. La resta de propostes, la millora dels parcs infantils i la millora de les instal·lacions de bombeig, cloració i connexions de les piscines municipals, han tingut 81 vots (30,68%) i 61 vots (23,11%), respectivament.

El nou equipament estarà ubicat al terreny situat al carrer Onze de Setembre. A partir d’ara, es presentarà el projecte i la seva respectiva documentació al ple de l’ajuntament d’aquest juliol i un cop quedi aprovat, es portarà a licitació.

L’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha assenyalat l’èxit d’aquesta nova edició dels pressupostos participatius, ja que “demostren la implicació del veïnat per la millora del municipi i perquè es duguin a terme propostes atractives i funcionals per a tots”.

En aquest sentit, Verdú ha valorat positivament l’elecció de la nova pista de pàdel, “un equipament cada cop més present en municipis com el nostre”. A més, l’alcalde considera que en aquesta tercera edició, com en totes, les propostes presentades són “necessitats i oportunitats molt importants i tant de bo poguéssim dur-les a terme totes”. En aquest sentit, les opcions que enguany no han guanyat la votació, probablement s’incloguin en la quarta edició dels pressupostos participatius.