Corbins presenta el seu Casal d'estiu per a infants de P-3 a 6è

Les inscripcions es poden fer del 24 de maig al 20 de juny

12/05/2022

L'Ajuntament de Corbins ha presentat el Casal d'estiu d'enguany, que arrencarà el 27 de juny fins al 2 de setembre. El període de matriculació s'endega aquest 24 de maig i finalitza el 20 de juny, amb un preu per setmana de 50€ i 37,5€ per a famílies nombroses. D'altra banda, el preu de menjador amb carmanyola serà de 4€ per dia, sempre i quan hi hagi un mínim d’inscripcions.

L'horari del casal serà de 8.30 del matí a les 13h, i fins a les 15h pels usuaris de menjador. Sota el títol "Descobrim les llegendes del món", el casal tindrà com a eix conductor la descoberta de rondalles d’arreu del món, oferint als infants un bon ventall d'activitats tant al centre com a l'exterior per desenvolupar les seves aptituds, treball en equip i coneixements.

 En aquest sentit, el regidor d'educació, Èric Berga, ha assenyalat la importància de "vascular aquests casals amb activitats que encurioseixin els nens i nenes, per així implicar-los més en tot el procés d'aprenentatge i lleure". Sobre això, Berga ha destacat el treball d'elaboració de tot el programa educatiu pel casal amb les tècniques d'educació del poble.

El regidor també ha ressaltat que aquesta edició és "molt esperada per les famílies, ja que permet aportar solucions als pares i mares per la conciliació laboral un cop acabat el curs escolar i també ofereix als infants un nou focus d'aprenentatge basat en l'entreteniment i activitats diferents de les que realitzen durant l'any".

Seguint les indicacions del Departament de Salut, enguany ja no serà necessari utilitzar la mascareta. Tots els inscrits hauran de portar esmorzar i bata o samarreta per pintar. Pel que fa als alumnes de P3 i P4, també una muda de roba de recanvi.

Les inscripcions s'han de fer a les mateixes oficines de l'Ajuntament de Corbins i estan obertes a famílies de dins i de fora del municipi. El pagament es pot fer en efectiu o targeta i la documentació necessària per fer-ho és l'imprès de matriculació, acceptació dels protocols covid, còpia de la targeta sanitària, còpia del NIF tutor legal i títol de família nombrosa si s'escau.