Corbins i Salut creen la comissió de seguiment de la covid-19

L’òrgan aposta per les sinergies entre administracions i CAP per fer front a possibles brots i informar a la ciutadania

23/03/2021

L’Ajuntament de Corbins i el Departament de Salut han arrencat aquest dimarts la comissió de seguiment de la covid-19, integrada per ambdues administracions i amb el suport del CAP d’Alpicat.

L’objectiu d’aquest òrgan és desplegar les eines d’informació, seguiment i control de la pandèmia en el municipi alhora que s’optimitzarà la coordinació de tots els actors davant un possible brot.

Per l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, la comissió arriba per reforçar “la bona feina que des dels petits municipis s’està fent per controlar el coronavirus, ja sigui amb campanyes informatives, com pels treballadors municipals com els agents cívics”. Per l’alcalde, tot i que no s’ha de abaixar la guàrdia “les dades demostren que municipis com Corbins, tot i la presència de treballadors de la campanya agrària, estem fent bona feina”.

En aquest sentit, Verdú assenyala que la comissió permetrà “crear canals de comunicació i gestió més fluids per portar un registre de possibles brots, informar més acuradament del cens de temporers i establir el full de ruta per prevenir, recomanar i coordinar-nos entre l’ajuntament, Salut Lleida i el CAP d’Alpicat”.