Corbins i fundació “La Caixa” signen un conveni per adquirir material per a alumnes de famílies amb dificultats econòmiques

L’acord, de 3900€, també inclou l’adquisició de material per la llar de jubilats i mobiliari pel futur casal de la dona

03/11/2020

L’Ajuntament de Corbins i la Fundació “la Caixa” han signat un conveni amb la finalitat de col·laborar per l’adquisició de material necessari per a diferents usos i equipaments del municipi, per un import total de 3.900 €. Les adquisicions pressupostades serien 5 tablets per a alumnes del centre escolar que no tinguin accés a aquesta tecnologia, un lot de llibres de lectura, material de gimnàs per a la llar de jubilats i mobiliari per al casal de la dona, que ben aviat enllestirà les seves obres d’adequació.

Aquest acord s’ha signat per primer cop entre el consistori i l’entitat bancària i servirà, per una banda, atendre a aquelles famílies amb necessitats econòmiques. En aquest sentit, l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha assenyalat que als dispositius que rebran “cal afegir-hi la recent instal·lació de wifi gratuït a la Vila, permetent que els infants d’aquestes famílies amb dificultats, puguin desenvolupar la feina de l’escola amb totes les garanties”.

D’altra banda, Verdú ha destacat que aquest conveni “suposa un pas endavant per optimitzar els nostres equipaments i serveis, tant per la gent gran com pel futur casal de la dona, ambdós, molt necessaris per al gaudi i el món associatiu de Corbins”.

En els propers dies, el govern municipal estudiarà els diferents pressupostos per adquirir el material necessari.

El conveni s’ha signat aquest dilluns per l’alcalde de Corbins, Sr. Jordi Verdú, acompanyat pel director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Lleida, Sr. Víctor Martínez, acompanyat també per la Sra. Maria Rosa Peguera, directora de l’oficina de CaixaBank a Corbins.