Corbins. És Poble.

Nova marca del Poble de Corbins

09/05/2017

CORBINS és poble

Corbins estrena logotip i claim. Es renova amb la voluntat de no excloure a ningú, esdevenir més proper, arribar a tota la població, a totes les edats, professions i condicions. Però sense deixar de banda la necessitat d’actualitzar-se tant en forma com en contingut.

Per a aconseguir aquest objectiu el logotip agafa com a símbol l’element més vistós i destacat del seu horitzó: el campanar. És allò que més destaca en el conjunt, protagonista d’històries, del dia a dia, lligat a esdeveniments locals i el que més identifica a un corbinenc i corbinenca.

El logotip no només agafa i simplifica l’element arquitectònic sinó que a més a més en pren la gama cromàtica i la fa extensiva al mateix símbol i a totes les seves aplicacions: en positiu, en negatiu, com a taca de color, etc.

El resultat és un logotip amb l’essència de la torre -fàcilment reconeixible-, subratllada pel nom del poble, en majúscules, utilitzant una font dolça, clara i contingudament institucional.

Finalment s’ha creat un claim, una frase que acompanyi el nom de poble i que parli d’ell de manera molt resumida. S’ha pretès que parli més de la gent que de l’admnistració, més del poble que del poder: “és poble”. A més a més es treballa de manera molt dinàmica, el claim muda en funció de l’acte i la regidoria que acompanyi: “CORBINS és natura”, “CORBINS és esport”, “CORBINS és cultura”...