Corbins cedeix espais publicitaris gratuïtament

La revista de la Festa Major de la vila tindrà una secció perquè els negocis locals es publicitin sense cost

25/02/2021

L’Ajuntament de Corbins ha fet balanç de la iniciativa que van endegar arran de la pandèmia de la covid-19 de no cobrar a les empreses patrocinadores dels equipaments municipals, l’import per publicitar-se.

Gairebé un any després de la crisi, l’equip de govern ha decidit mantenir la cessió gratuïta d’aquests espais, com són el pavelló municipal. El regidor d’esports, Jordi Camats, ha assenyalat que “l’aposta que van fer aquestes empreses amb Corbins, patrocinant també esdeveniments, ha de tenir un retorn i en aquests moments cal solidaritzar-se amb la seva situació”.

Altrament i seguint en aquesta línia, l’ajuntament incorporarà en la seva revista de festa major “Cinc Cèntims”, diversos espais gratuïts pels negocis i empreses locals que vulguin publicitar-se per donar a conèixer la seva activitat o servei. L’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha afirmat que en aquests moments “cal fer costat a les empreses i emprenedors del municipi i un gest com aquest indica que la nostra voluntat és donar suport al teixit empresarial de la zona”.

La publicació compta amb una tirada de més de 600 impressions i una difusió que supera la població de Corbins i que no es limita al terme municipal. En aquest sentit, Verdú indica que “malgrat l’auge de la digitalització de la premsa, aquestes revistes encara compten amb molt ressò entre els veïns i veïnes dels pobles i per aquestes empreses poden suposar una oportunitat de negoci aparèixer-hi”.

La revista “Cinc Cèntims” s’editarà uns dies abans de la celebració de la Festa Major, que aquest 2021 es durà a terme entre els dies 21 i 25 de maig.