Corbins cancel·la l’activitat cultural com a mostra de dol per la mort del Puça

La Cursa Virtual de la Cirera sí que es durà a terme el diumenge

27/05/2021

L’Ajuntament de Corbins ha decidit cancel·lar els actes culturals programats per aquest cap de setmana per la tràgica mort el dilluns en accident de trànsit de Robert Riu “Puça”, veí del municipi i membre de la companyia Encara Farem Salat.

Així, la representació de “Por delante y por detrás" del Teatre del Talión de Lleida, que s’emmarcava en les celebracions de la Festa Major de Santa Quitèria, s’ha posposat per la Festa de Sant Jaume, el cap de setmana del 24 de juliol.

En aquest sentit, la companyia La Baldufa també va anul·lar el seu espectacle familiar “Safari” que havien de realitzar el dilluns a la tarda, un cop ja s’havia conegut el tràgic traspàs del músic i artista. Tot i la possibilitat de reprogramar-lo per aquest cap de setmana, tant la companyia com el consistori no han plantejat fer-ho per “l’ambient de desànim que hi ha al poble”, ha indicat l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú.

Molt afectat, Verdú ha assenyalat que “Corbins està de dol i necessitarem un temps per poder assumir l’enorme pèrdua del “Puça”, que més enllà de la seva contribució al món de la cultura, era un home que estimava la terra i sempre donava un cop de mà en qualsevol assumpte de la vila”.

Jordi Verdú ha anunciat, a més, que l’ajuntament està col•laborant estretament amb la preparació d’un gran acte d’homenatge al "Puça", que estan organitzant els seus familiars i companys dels Salats. En els pròxims dies, es donar a conèixer més detalls.

Altrament, l’ajuntament ha decidit mantenir per al diumenge la Cursa Virtual de la Cirera. L’activitat esportiva té un component solidari i Verdú està convençut que “en “Puça” no hagués permès de cap manera que es cancel·lés”.