Corbins arrenca el curs escolar

L’ajuntament ha dut a terme una campanya informativa a l’escola municipal sobre la mobilitat sostenible

13/09/2021

El municipi de Corbins ha començat les classes als centres escolars, amb 107 alumnes de l’escola pública Sol Ixent, amb 14 infants matriculats a P3. Així, el centre només a vist increment en un alumne respecte al curs passat.

L’escola afronta un nou curs amb les mesures contra la pandèmia per evitar contagis i la il·lusió dels retrobaments entre els alumnes i professorat. Aprofitant el primer dia, l’ajuntament ha començat la Setmana de la Mobilitat Europea (que se celebra del 16 al 21 de setembre), amb una campanya informativa a l’entrada del centre.

El regidor d’educació, Èric Berga, s’ha adreçat a les mares i pares dels alumnes amb uns fulls informatius per conscienciar dels beneficis de la mobilitat sostenible. En clau educativa, el regidor ha ressaltat la importància de portar els fills i filles als centres a peu, evitant en la mesura del possible, l’ús de vehicles, per tal de “garantir zones segures per als vianants i especialment per als infants i fer dels nuclis urbans espais més amables”.

La campanya de sensibilització es durà a terme també a les xarxes socials de l’ajuntament, que cada dia, fins divendres informarà dels beneficis de la mobilitat sostenible.