Corbins arranja camins i realitza manteniment de senyalització al municipi

Les actuacions formen part de la modificació pressupostària feta enguany

18/10/2023

L’Ajuntament de Corbins ha ultimat els treballs d’arranjament de diferents camins agraris propers al municipi. A més, també s’ha repintat i millorat la senyalització de la carretera vella, un dels accessos a Corbins pel vessant nord i molt utilitzat per la pagesia i veïnat que treballen fora del municipi. Així, s’han pintat les vores del vial, incorporat un mirall panoràmic en un dels encreuaments així com nous senyals de limitació de velocitat. Tot plegat, apunta l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú “són petites actuacions que, tot i això, milloren significativament la vida dels corbinencs i corbinenques”. En aquest sentit, Verdú ha apuntat que els camins agraris “estaven en un estat deficient i amb l’arranjament, la pagesia optimitzarà el transport entre les explotacions, s’evitaran desperfectes en els vehicles, entre altres avantatges”.

En paral·lel, i a petició dels treballadors del consultori mèdic, s’ha incorporat una zona d’aparcament per a minusvàlids que se suma a l’estacionament que tenen l’infermer i la metgessa del poble.

Aquestes actuacions han tingut un cost total d’11.000€. Les properes actuacions que es duran a terme seran el manteniment de la casa de fusta del parc del riu i la teulada i façana  del centre cívic. Ambdues actuacions també formen part de la modificació pressupostària.