CONVOCATÒRIA AJUTS TRANSPORT ADAPTAT 2022

06/10/2022

Poden sol·licitar aquests ajuts:

- Les  persones físiques que tinguin plaça reconeguda en un servei social especialitzat de la xarxa pública ubicat a la comarca del Segrià, segons la Cartera de Serveis Socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. 

- Els Centres d'atenció especialitzada que gestionen el servei de transport regular adaptat pels seus usuaris.

* En el moment de presentar la sol·licitud cal tenir el Certificat de Mobilitat Reduïda i el Reconeixement de Discapacitat.

No podran ser beneficiàries de l’ajut objecte d’aquestes bases les persones individuals quan el centre al qual assisteixin gestioni el servei de transport adaptat, disposin de plaça i el centre concorri a la convocatòria.

Les sol·licituds dels ajuts s’han de presentar telemàticament mitjançant els formularis normalitzats acompanyats dels documents que s’indiquen en les bases, adreçats a la Presidència del Consell Comarcal del Segrià.

Cal fer la presentació a través de la seu electrònica clicant una de les següents opcions:

Amb certificat digital (Instància General)

Sense certificat digital (La sol·licitud i resta de documentació s'ha d'adjuntar a l'apartat "Adjunteu documentació complementària")

 
Enllaç: https://www.segria.cat/arees/serveis-socials/transport-adaptat/documentacio

El termini per la presentació de sol·licituds és fins el 15 d'octubre de 2022.

Per a qualsevol dubte podeu consultar amb: Montse Codina o Marisa Muñoz al telèfon 973 054 800, correu electrònic mmunoz@segria.cat