Concert Eva Fernández. Final 3a edició Festival Marges

29/08/2022

Bon dia!

Ahir vam tancar la 3a edició del Festival Marges, amb un nou concert a la Platgeta del riu de Corbins, amb 200 assistents.


Des de l'Ajuntament, l'alcalde de Corbins, valora l'èxit de la proposta cultural "nascuda per donar suport als sectors afectats per la pandèmia i que ha acabat sent una cita imperdible pels amants de la música més intimista". En aquest sentit, Verdú considera que el Festival Marges obre la porta a que altres municipis optin per aquest tipus d'esdeveniments que "descentralitzin l'activitat cultural de les principals capitals de la demarcació".


Sobre el concert d'Eva Fernández:


Eva Fernández és una jove promesa del jazz català que destaca com a saxofonista i cantant. Malgrat la seva joventut, acumula una llarga experiència en pocs anys i forma part de la nova llista de joves i destacades veus femenines. Fins ara, ja ha actuat amb grans figures amb un jazz fresc, contemporani i elegant.

Abans d'acabar, agrair des de l'Ajuntament al Pol Alonso, a l'Aida Lesan i al David Lesan, direcció artística del festival Marges, que sense ells no seria possible aconseguir l'èxit que edició rere edició s'obtè del festival.
I donar les gràcies als treballadors i treballadores de l'ajuntament, corporació i voluntaris per l'organització de l'esdeveniment de cada diumenge, muntatge i desmuntatge, i tot el que envolta als Marges per fer-ho possible.  

Fotos realitzades per Bluecollectors.