Avui últim dia Gran Recapte Aliments

Tots els comerços del municipi participaran en l'acció solidària

23/11/2021

L'Ajuntament i el municipi de Corbins tornen a participar en el Gran Recapte d'Aliments que arrenca aquest divendres. Després de la primera experiència de 2020, el consistori ha volgut vincular-se de nou amb aquesta acció solidària i fer partícips als veïns i veïns i negocis del poble.

Enguany, la iniciativa canvia el sistema de donacions –que el 2020 es van fer via xecs per la covid-19- i es durà a terme amb una app mòbil que gestionaran, de forma molt intuïtiva, els comerços participants.

En el cas del municipi del Segrià, per l'edició d'enguany es comptarà amb tots els comerços per recaptar "el màxim possible i superar els prop de 700€ assolits el 2020", ha afirmat l'alcalde de Corbins, Jordi Verdú, qui ha valorat positivament la nova participació, ja que "l'experiència de 2020 va ser molt ben rebuda per totes les corbinenques i corbinencs que, malgrat les limitacions per la pandèmia, en diferents àmbits, van mostrar la seva solidaritat per aquelles famílies més desfavorides.

En el cas de Corbins, tota la recaptació que es faci, es traduirà en aliments que aniran cap als serveis socials de la vila, que repartiran per les famílies amb més necessitats. Per Verdú, tot i veure's la llum del final de la pandèmia "no podem oblidar les seqüeles econòmiques que encara es pateixen".

En aquest sentit, ha destacat la gran tasca del Banc d'Aliments i les sinergies "que estableixen amb ajuntaments com el nostre, que tenim un contacte molt directe amb el teixit social i empresarial i, per tant, molt marge de mobilització".

L'ajuntament de Corbins ha dut a terme una campanya informativa als comerços participants perquè puguin fer un ús correcte de l'app de El Gran Recapte d'Aliments, així com punts d'informació per al veïnat que vulgui fer una donació mitjançant els seus dispositius.