Avui és Sant Jaume, patró de Corbins!!

25/07/2020

Avui és Sant Jaume, patró de Corbins, any rere any l'hem celebrat, convertint-se en una de les festes més entranyables pels corbinencs i corbinenques, ja que dins de la festivitat es realitza un acte molt sentimental, l'homenatge a la gent gran del poble.


Malauradament degut a les circumstàncies actuals de la pandèmia de la Covid-19, enguany celebrarem l'homenatge a les persones que fan 80 anys, més endavant, quan la situació ens ho permeti. És època de canvis constants i les necessitats actuals han canviat i ens hem d'adaptar als canvis socials del moment.

Ús agraïm de tot cor, el vostre esforç per fer front a la situació actual, que no és gens fàcil i us recordem que encara no podem abaixar la guàrdia, hem de continuar complint amb les mesures de seguretat i les recomanacions sanitàries per al benestar de tots els corbinencs i Corbinenques.

De ben segur que d’aquesta situació ens en sortirem i ens farà molt més forts.

I finalment, felicitar al nostre patró i a tots els Jaumes de la nostra població, us volem desitjar que passeu un molt bon dia de Sant Jaume. Moltes felicitats!!

Us deixem l'enllaç de la felicitació de Sant Jaume, per part de l'alcalde: Felicitació Sant Jaume