L’Ajuntament de Corbins fa una crida al veïnat per solidaritzar-se amb Ucraïna

El pròxim dilluns es farà una recollida de material humanitari pel poble ucraïnès

03/03/2022

L’Ajuntament de Corbins ha endegat una campanya informativa per demanar al veïnat del municipi la seva col·laboració en la recollida de material sanitari i de primera necessitat per al poble ucraïnès. L’acció solidària, que es fa conjuntament amb l’ajuntament de Menàrguens i els seu veïnat ucraïnès, es durà a terme el pròxim dilluns dia 7, quan a partir de les 20h fins a aproximadament les 21.30h, s’habilitarà un punt de recollida en un magatzem municipal situat al carrer Indústria número 7 de Corbins.

Així, des del consistori i després de coordinar-se amb organitzacions d’ajuda humanitària, han demanat en les seves xarxes socials, que els veïns i veïns del poble i de la zona contribueixin en donar un cop de mà aportant roba d’abrigar d’hivern de totes les edats com són mitjons, guants, jaquetes d'abric, roba tèrmica; mantes, sacs de dormir, calçat, bolquers, entre altres. En clau alimentària, són necessàries sopes i cremes envasades, galetes, llet en pols, cacau, té, cafè, xocolata...

L’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, ha assenyalat que els veïns i veïnes de Corbins “ja ens han traslladat la seva voluntat de col·laborar i s’han mobilitzat per aquesta crida que hem fet des del consistori. Perquè hem demostrat que som gent de pau, que rebutgem els atacs a qualsevol poble i que ens solidaritzem amb les víctimes d’aquest conflicte i els seus paisans que viuen a les Terres de Lleida”.

Corbins compta amb una família de cinc membres de nacionalitat ucraïnesa.