INSCRIPCIONS CASAL ESTIU 2022

26/05/2022

L'Ajuntament de Corbins ha organitzat el Casal d'estiu d'aquest any el qual arrencarà el 27 de juny fins al 2 de setembre. El període de matriculació s'endega el 24 de maig i finalitza el 20 de juny, amb un preu per setmana de 50€ i 37,5€ per a famílies nombroses. D'altra banda, el preu de menjador amb carmanyola serà de 4€ per dia, sempre i quan hi hagi un mínim d’inscripcions.

L'horari del casal serà de 8.30 del matí a les 13h, i fins a les 15h pels usuaris de menjador. Sota el títol "Descobrim les llegendes del món", el casal tindrà com a eix conductor la descoberta de rondalles d’arreu del món, oferint als infants un bon ventall d'activitats tant al centre com a l'exterior per desenvolupar les seves aptituds, treball en equip i coneixements.

Seguint les indicacions del Departament de Salut, enguany ja no serà necessari utilitzar la mascareta. Tots els inscrits hauran de portar esmorzar i bata o samarreta per pintar. Pel que fa als alumnes de P3 i P4, també una muda de roba de recanvi.

Les inscripcions s'han de fer a les mateixes oficines de l'Ajuntament de Corbins i estan obertes a famílies de dins i de fora del municipi. El pagament es pot fer en efectiu o targeta i la documentació necessària per fer-ho és l'imprès de matriculació, acceptació dels protocols covid, còpia de la targeta sanitària, còpia del NIF tutor legal i títol de família nombrosa si s'escau.