Corbins finalitza la millora integral dels principals camins agrícoles de la zona

Es tracta de l’obra més important que ha abordat el govern de Corbins per aquest mandat, amb un import de 249.000€

10/03/2022

L’Ajuntament de Corbins ha donat per finalitzades les obres de millora integral dels cinc principals camins agraris, que conformen 15km i més de 60.000 metres quadrats i que van endegar el passat febrer. El finançament de l’obra s’ha fet en una part amb els fons PUOSC de la Generalitat, però la gran majoria amb fons propis del romanent de l’ajuntament, gràcies a “la bona feina que hem fet d’estalvi”, ha assenyalat l’alcalde de Corbins, Jordi Verdú. Al marge d’aquesta obra, s’hi afegeixen 12.000€ aportats per la Diputació de Lleida per les subvencions de reparacions d’altres camins de l’entorn.

La rehabilitació principal en aquests cinc camins, que ha consistit en el tapament de forats i doble tractament asfàltic, ha estat, afirma Verdú “la gran obra del nostre mandat, molt necessària per al veïnat del poble i de termes del voltant, però sobretot per les empreses agrícoles, que veuran millorada de forma significativa la seva logística”. Així, continua Verdú, “el dia a dia de l’economia local, la producció agrària, en surt beneficiada”. Per Verdú, aquesta gran obra demostra que “l’Ajuntament de Corbins demostra l’aposta ferma i l’alineació que tenim amb aquest sector, ja que ens identifica i representa com a societat”.

Així doncs, amb aquesta millor integral d’aquests camins i les seves connexions, el món agrícola de Corbins i la zona, podrà desenvolupar la campanya de la collita de fruita amb garanties, millorant la seva mobilitat i  seguretat.