Recordatori horari i funcionament de les oficines de l’ajuntament

15/03/2020

Benvolgudes corbinenques i corbinencs,
 
Recordar-vos que després de les mesures del nostre Govern de la Generalitat, per poder previndre el contagi del Coronavirus, i davant la previsió en els propers dies d’un increment del nombre de casos, l’Ajuntament es veu obligat a prendre més mesures per a la prevenció en l’atenció al ciutadà. 
 
 
Es redueix l’horari d’atenció al públic de les 9 hores a les 11 hores, sempre i quan, es tingui cita prèvia ja sigui trucant al 973190117, correu electrònic a secretaria@corbins.cat o per instància genèrica que podeu trobar al nostre lloc web: www.corbins.cat
 
Es restringeix l’accés al públic per registre i tràmits de ciutadans per causes estrictament importants i urgents. Amb concertació prèvia pels canals abans comunicats. 
 
Els tràmits de persones jurídiques seran estrictament electrònics.
 
Pel que fa al servei del sistema de recollida porta a porta, tot i les circumstàncies excepcionals pel Coronavirus, hem estat en contacte diari amb l’empresa de recollida d’escombraries i el servei es presta amb normalitat. Qualsevol novetat al respecte us ho farem saber. 
 
Us agraïm la comprensió. Ens disculpem per les molèsties ocasionades i preguem molta atenció a l’evolució de la situació i a totes les comunicacions via els nostres canals oficials a l’aplicació mòbil, pregons o a les nostres xarxes socials.