Obert el termini pels ajuts de Rehabilitació d'edificis i habitatges.

16/07/2020

Des de l'Oficina Local d'habitatge del Consell Comarcal del Segrià us comuniquem que ja s'han obert els terminis per als "Ajuts de Rehabilitació".
 
Els ajuts que estan oberts actualment són:
  • Rehabilitació d'edificis d'ús residencial (termini de presentació de la sol·licitud del 7 de juliol al 18 de setembre de 2020).
  • Arranjament a l'interior dels habitatges per a les persones grans (més de 65 anys).  (termini de presentació de la sol·licitud del 7 de juliol al 18 de setembre de 2020).
  • Préstecs a comunitats de propietaris per al finançament d'obres de rehabilitació d'edificis d'habitatges.  (termini de presentació de la sol·licitud del 7 de juliol al 15 de novembre de 2020).
Aquest any i ateses les circumstàncies els ajuts només es poden tramitar per internet.
Ho ha de fer el particular directament amb el seu certificat digital. (que esperem pugui obtenir en el propi ajuntament si no en disposa)
 
Es posa a disposició el mail fjove@segria.cat i el telèfon 973054800 on heu de preguntar per l'oficina local d'habitatge. En aquest correu i aquest telèfon, us ajudaran i us informaran sobre els requisits i documentació a aportar, així com per disposar del contacte per si finalment (de moment no) calgués realitzar una visita d'inspecció. Això ens permetrà també fer un seguiment dels ajuts totals sol·licitats al Segrià.